Beklagar det lilla fotandet av Futsal i år

December 05, 2016  •  Leave a Comment

Lägenhets försäljningLägenhetens vardagsrum

Kände att jag behövde skriva ett par förklarande rader varför det i år har blivit så lite Futsal/fotboll för min del. Det har varit mycket under sommar/hösten på det privata planet. Jag bestämde mig under sommaren att jag skulle sälja min lägenhet för att permanent bosätta mig i Torslanda, vilket iofs är trevligt. Familj och allt vad det nu innebär. Vilket har gjort att det har blivit väldigt lite fotande under sen sommaren och hösten. Det har varit en hel del att göra med renovering och försäljning. Även om jag har fått jätte mycket hjälp av min nya familj som verkligen har ställt upp (innerligt tacksam för detta). Sedan är det ju en hel del som måste avklaras när man skall sälja en lägenhet med papper och annat runtomkring. Ja ni vet säkert själva hur det.

Nu är dock lägenhet såld och jag känner att det behövs lite semester och vila också vilket gör att jag kommer missa en hel del under december när det då gäller Futsal. Jag hoppas ni har översende med detta. Sedan är det snart juluppehåll för serierna och de olika mästerskapen. Jag hoppas dock att kunna vara tillbaka under början av januari och hinna med att fota så mycket som möjligt, som jag hinner. Det är ibland annat som måste gå före nu när man inte är bara "jag". Men jag hoppas kunna se så många av er som möjligt under vårkanten. Det är ju en underbar gemenskap som finns inom idrottsvärlden och den vill jag verkligen inte tappa. Så för nu får jag tacka er som är inne "likar" och tittar på de bilder jag hinner med att fotar.

Så om jag inte hinner med att se er innan semestern och jul så får jag passa på att önska er alla en God Jul och Gott Nytt år för nu. Men jag hinner säkert att lägga ut en julhälsning också vad det lider.

 

Ha det bra

Stefan


Comments

Subscribe
RSS
Archive
January February March April (1) May (1) June July August (1) September (1) October (1) November December
January February March April May June July August September October (1) November (1) December
January February March (1) April May June July August September October November December
January February March (1) April May (1) June July August September October (1) November (1) December (1)
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September (1) October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December