Länge sedan jag skrev något nu

September 29, 2013

Så jag tänkte ge en liten uppdatering om vad som väntas i framtiden.
Har precis i dagarna fått klart med Expressen att jag skall fota Sanktan finalerna här i Göteborg, vilket blir ett heldags projekt med 7 matcher som skall dokumenteras. En utmaning som jag verkligen ser fram emot. Bilden i inlägget är ifrån förra årets Sanktan finaler då jag endast fotade Torslanda IKs duktiga F98or. Här finner ni en länk till alla bilderna

Nu på fredag åker vi med jobbet till Istanbul, så utöver att se en ny stad hoppas jag verkligen får lite tid över också till gatufotografering där. Har sett lite bilder ifrån staden tidigare och det verkar som gjort för Gatufotografering.

Jag håller på att diskutera med en Allsvensk klubb om att få ackreditering till en av deras sista matcher, också ett projekt jag hoppas mycket på. Har ju fotat 2st Örgryte matcher och även om det är roligt så har det ju endast varit 1500 och 5000 på läktarna. Kunde vara roligt med ett par tusen till. Men mera om detta så snart jag har fått besked.

Så vad händer mera då? Just det Crawford Cup spelas som vanligt under vecka 44. Jag kommer vara där i år igen under veckan och dokumentera. Förra årets bilder finner ni på Crawford Cups Facebook sida.

Serdan håller jag på med ytterligare 2 projekt inom fotbollsfoto, men det får vi se hur det slutar så det är inget jag skriver något om vad det är innan jag har kommit längre med dem.

Så ha det nu så bra så länge, så skall jag också försöka göra lite bättre status uppdatering i bloggen framöver, men om inte annat så som vanligt hittar ni alltid de senaste bilderna på min Facebook sida http://www.facebook.com/PhotosByStefan


Subscribe
RSS
Archive
January February March April (1) May (1) June July August (1) September (1) October (1) November December
January February March April May June July August September October (1) November (1) December
January February March (1) April May June July August September October November December
January February March (1) April May (1) June July August September October (1) November (1) December (1)
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September (1) October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December